Rýžová kaše

2. november 2013 at 10:18 | Lucy1616 |  Recepies


Pro 3 porce budeme potřebovat:
  • 70 g rýže, já jsem použila loupanou
  • 250 ml mléka
  • 2 jablka
  • vodu
  • med
  • skořici
Rýži si radši večer namočte, jestli nechcete u sporáku stát přes půl hodiny jako já :D Já jsem si prvně rýži propláchla a potom smíchala s mlékem a vařila. Mícháme do zhoustnutí. Pokud se vám stane, že kaše bude hustá a bude bublat, ale rýže je tvrdá jako kámen, přidejte vodu, která se v pohodě odpaří, anebo trochu mléka. Před vařením si ještě poduste oloupaná jablka. Dosladíme dle chuti medem. Tuhletu kaši jsem musela osladit víc než například ovesnou. Hotové můžeme posypat skořicí, kakaem nebo ozdobit prostě čímkoli, co vás napadne :D
 

Be the first one to judge this article.

Poll

Vyzkoušíš tuto kaši?

Jo, už se moc těším :) 50% (25)
Ne, moc mě nezaujala... 50% (25)

Comments

1 S-hejvi S-hejvi | Web | 2. november 2013 at 10:29 | React

tak tohle jídlo přímo nesnáším, každý v mém okolí ho prostě miluje ale já jsem asi divná:D na fotce ale vypadá dobře:)

2 Lucy1616 Lucy1616 | Email | Web | 2. november 2013 at 10:56 | React

[1]: tak samozřejmě, každému chutná něco jinýho :D Já třeba nikdy nepřjdu na chuť játrům :D blééé

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement